Έφυγε από το Μεσολόγγι και βγάζει μάτια στην G-League o Μάθις (vids)

Ο Άντονι Μάθις μπορεί να μην μπόρεσε να πετύχει στο Μεσολόγγι, αλλά φαίνεται πως στην G-League τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για αυτόν.

Ο 25χρονος Αμερικάνος γκαρντ αποτέλεσε τον πρώτο ξένο στην ιστορία της ομάδας του Ντίνου Καλαμπάκου, αλλά σε μόλις 5 παιχνίδια στην Basket League είχε 2,4 πόντους και 1,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, και να ενσωματωθεί στην θυγατρική ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς, τους Austin Spurs.

Μάλιστα στα δυο τελευταία παιχνίδια έχει πετύχει 56 πόντους, έχοντας 23 π. απέναντι στους Γουέστσεστερ Νικς με 6/12 τρίποντα και 2/2 δίποντα και 33 π. με αντίπαλο τους Μπλου Κόουτς (5/9 διπ., 5/9 τριπ.). Συνολικά  σε 8 παιχνίδια έχει 11,3 πόντους με 19/45 τρίποντα και 2,5 ριμπάουντ, με την ομάδα του να τον επιλέγει στο  νούμερο 12 του δεύτερου γύρου του Draft.

Δείτε video με τα κατορθώματα του :

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr