Το ξεχωριστό 'παράσημο' για τους ανθρώπους του Μεσολογγίου

Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου (Μεσολόγγι Baxi) δίνει τον αγώνα του για να κρατηθεί στην Basket League κάτω απο αντίξοες συνθήκες σε όλους τους τομείς. Μιλάμε για την ομάδα που έχει ουσιαστικά δημιουργήσει δυο ρόστερ μέσα σε μια χρονιά και ενώ όλοι την έδιναν φαβορί για να πέσει (κάποιοι λέγανε οτι μπορεί και να μην κάνει νίκη) αυτή 35 μέρες πριν την λήξη του πρωταθλήματος είναι ζωντανη παλεύοντας κόντρα σε θεούς και δαίμονες.Τελευταία ατυχία φυσικά αυτή του Ντεβόντε Γκριν.

Παρόλα αυτά η οικονομική συνέπεια (οτι τάζει είναι νόμος. Λίγα μεν, σίγουρα δε) και το οικογενειακό κλίμα αυτή της ομάδας έχουν κάνει πολλούς παίκτες να εκφραστούν με κολακευτικά λόγια για αυτήν.

Πρόσφατα αθλητής ομάδας που νίκησε τον σύλλογο του Μεσολογγίου μετά το τέλος της αναμέτρησης ευχήθηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης να τα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τέτοιες ομάδες που η συνέπεια τους σε όλα είναι απίστευτη αξίζουν να είναι στην πρώτη κατηγορία και όχι κάποιες άλλες που χρωστούν σε όποιον μιλούν Ελληνικά, αλλά και Αγγλικά. Και κατέληξε ότι δεν έχει σημασία αν δίνει πολλά η λίγα αλλά οτι κρατούν τον λόγο τους σε όλα.

Σίγουρα ένα ξεχωριστό παράσημο για τους ανθρωπους της ομάδας που τρέχουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην λείψει τίποτα στους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο ,και ας κοιτάνε κάποιοι διαιτητές αν φορούν κοστούμια στον πάγκο οι προβλεπόμενοι.

Επιμέλεια: Μιχάλης Σταμουλάκης

Πηγή: basket247.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr