ΑΟ Αγρινίου: Αγιασμός, ανακοίνωση μεταγραφής και δηλώσεις Μυριούνη για την πρεμιέρα κόντρα στον Λαγκαδά (Βίντεο)

Την τελευταία της προπόνηση πριν το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ερμή Λαγκαδά εκτός έδρας πραγματοποίησε η ομάδα του ΑΟ Αγρινίου. Δεν προπονήθηκε ο Φώτης Τάσσος που θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο, ενώ κανονικά συμμετείχε το τελευταίο μεταγραφικό μας απόκτημα ο Νίκος Τάγκας.

Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς από τον ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου πάτερ Γεώργιο, ο οποίος μετά το τέλος του αγιασμού φωτογραφήθηκε με τους παίκτες της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου και ευστόχησε δοκιμάζοντας σουτ δύο πόντων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ     

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Τάγκα. Ο έμπειρος power forward συμφώνησε με τη Διοίκηση της ομάδας μας και επιστρέφει για να αγωνιστεί με τα χρώματά μας στη Β΄ Εθνική. Ο Τάγκας εκτός από την ομάδα μας έχει παίξει σε Πήγασο Αγρινίου, ΑΛΦΑ ’93 και Γ.Ε. Αγρινίου και αποκτήθηκε από την ΑΛΦΑ ’93.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου  Χρήστου Μυριούνη ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με τον Ερμή Λαγκαδά εκτός έδρας.

   

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr