Φιλικούς αγώνες με τον ΠΑΟ στην Αθήνα για την Ακαδημία του Λέων

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 η Ακαδημία μας θα ζήσει άλλη μία μεγάλη στιγμή. Θα ταξιδέψει στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες για τις ηλικίες 2007 και 2008. Μετά τους φιλικούς αγώνες, οι μικροί μας αθλητές και οι συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να δουν στο ΟΑΚΑ τον αγώνα της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods - Ρεθύμνου Cretan Kings.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων την Διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας και την ευκαιρία που δίνει στους μικρούς μας αθλητές να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες με τους φιλικούς αγώνες και τον αγώνα της Basket League. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τους υπευθύνους του PAO BC Academy για την άψογη συνεργασία για την πραγματοποίηση αυτής της πολύ μεγάλης στιγμής για τον Σύλλογό μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr