Η συμμετοχή του ΑΟ Αγρινίου στο 2ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο 2ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνεται στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου συμμετείχε η ομάδα μας. Μετά την ακύρωση της συμμετοχής της Δόξας Λευκάδας αργά το βράδυ της Τρίτης, με τους Λευκαδίτες να δηλώνουν ότι υπήρχαν προβλήματα τραυματισμών, η ομάδα μας αντιμετώπισε ομάδα επιλέκτων αθλητών του Αγρινίου αποτελούμενη από παίκτες της ΑΛΦΑ ’93, του Πήγασου και της Προοδευτικής.

Το τελικό 89 – 37 έχει μικρή σημασία, καθώς ο σκοπός του τουρνουά ήταν φιλανθρωπικός και αποτελεί για μας σημαντική τιμή η πρόσκληση των διοργανωτών να συμβάλλουμε στην προσπάθεια αυτή.

Δεκάλεπτα: 8 – 26, 13 – 19, 3 – 25, 13 – 19.

Διαιτητές: Λιότσος – Ασημακάκη – Σταθόπουλος.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Σταυρόπουλος): Αραχωβίτης 2, Στραβοδήμος 8, Κουβέλης 14(2), Κόκκιος, Τσιαμάκης, Παπαθανασόπουλος 3, Χαϊδής 2, Σταθόπουλος 5(1), Τασόπουλος 3(1).

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 8, Μπερερής 12, Κυριλής Θ. 8, Μουρατίδης 16(4), Γκρέκας 6, Κυριλής Δ. 7(1), Τάσσος 9, Κασαμπαλής 10, Μήτσου 7(1), Σταύρου 4, Τάγκας 2.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr