Γ. Διαμαντάκος «Μπορώ να διαβεβαιώσω κάθε αντίπαλο ότι τα χρονόμετρα και ο φωτεινός πίνακας λειτουργούν κανονικά στο ΔΑΚ Αγρινίου»

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με το Ανατόλια ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Διαμαντάκος αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μπερερή στο πρώτο μόλις λεπτό, στις συνθήκες τις οποίες αντιμετώπισε η ομάδα μας στα τελευταία δύο παιχνίδια αλλά και στη διαφορά στις βολές όπου η αντίπαλη ομάδα εκτέλεσε διπλάσιες με τον αριθμό μάλιστα να είναι πολύ μεγάλος στο πρώτο ημίχρονο όπου οι παίκτες του Ανατόλια εκτέλεσαν 14 βολές και οι παίκτες μας μόλις 4!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Διαμαντάκου:

“Είχαμε την ατυχία να στερηθούμε το Μπερερή από το πρώτο μόλις λεπτό, παρόλα αυτά στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε ιδιαίτερα καλή απόδοση ξεπερνώντας αυτό τον αναπάντεχο τραυματισμό και το σοκ που δημιούργησε.

Ωστόσο τόσο στο δεύτερο όσο και στο τρίτο δεκάλεπτο για δύο κυρίως λόγους δεν καταφέραμε να έχουμε τα ίδια επίπεδα απόδοσης.

Θα ήθελα να σταθώ, αν και δε μου αρέσει να το κάνω, στο γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η αντίπαλη ομάδα έχει διπλάσιο αριθμό βολών απ’ ότι εμείς. Για δεύτερο επίσης συνεχόμενο παιχνίδι, κατά ένα περίεργο τρόπο, σε γήπεδα που γίνονται αγώνες Β΄ Εθνικής, οι ιθύνοντες μας ενημερώνουν ότι ή υπάρχει πρόβλημα στο χρονόμετρο των 24 δευτερολέπτων ή πρόβλημα με το φωτεινό πίνακα και δε μπορούν να εμφανιστούν τα ατομικά και τα ομαδικά φάουλ ή σε κάποιες περιπτώσεις πέφτει ο γενικός και μένει χωρίς ρεύμα το γήπεδο την ώρα του παιχνιδιού. Αυτό σε ότι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση την οποία τυγχάνουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν διαμορφώθηκε και το σημερινό αποτέλεσμα.

Από κει και πέρα εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, όπου μπορώ να διαβεβαιώσω κάθε αντίπαλο ότι τα χρονόμετρα και ο φωτεινός πίνακας λειτουργούν κανονικά, γιατί απλά εμείς θέλουμε να κερδίζει ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο χωρίς συμπεριφορές και πρακτικές περασμένης εικοσαετίας τουλάχιστον και πέρα από όλη αυτή την τραγελαφική κατάσταση την οποία συναντήσαμε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, για να επανέλθω στα αμιγώς μπασκετικά, εμείς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν έχουμε περιθώριο για άλλη ήττα και μάλιστα εντός έδρας.

Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και εντατικά την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά παράλληλα θα πρέπει και κάποιοι από τους έμπειρους αθλητές που διαθέτουμε, να αποδείξουν εμπράκτως ότι αξίζουν της εμπιστοσύνης που τους έχουμε δείξει”.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr