Νίκη για τον ΑΟ Αγρινίου επί του Ερμή Λαγκαδά με 76-67

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ο ΑΟ Αγρινίου κέρδισε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου τον Ερμή Λαγκαδά με 76 – 67. Αυτή ήταν η 7η νίκη για την ομάδα του Αγρινίου που ανέβηκε στους 22 βαθμούς.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου διατηρούσε μικρή διαφορά στο σκορ και στο δεύτερο δεκάλεπτο προηγήθηκε με διψήφια διαφορά με το ημίχρονο να κλείνει στο +8.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε μέχρι τους 18 πόντους, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου, αλλά η ομάδα του ΑΟ έφτασε στη νίκη με το τελικό +9.

Δεκάλεπτα: 21 – 20, 25 – 18, 18 – 14, 12 – 15.

Διαιτητές: Καμήτσος – Μακρόπουλος.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 10, Μπερερής 10(1), Κυριλής Θ., Μουρατίδης 3, Κυριλής Δ., Ρέντζιος, Τάσσος 17, Γκρέκας 9(1), Μήτσου 24(5), Σταύρου 2, Κασαμπαλής 1, Τάγκας.

Μ.Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Δημήτρης Τσούρμας): Καϊκλής, Αμπατζάς 20(2), Μήνου 2, Ελευθεριάδης 2, Τοπουζίδης 8(1), Μάρουσιτς 3(1), Παρίτσης 8, Πιλκούδης 2, Δημητρακάς, Γκαμούρας 18, Χριστοδούλου, Κοτσάνος 4.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του φυσικοθεραπευτή της ομάδας μας Κωνσταντίνου Καλαντζή για το θάνατο του πατέρα του Μιχάλη.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr