Νίκη στις Σέρρες για τον ΑΟ Αγρινίου επί των Ικάρων

Την όγδοη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟ Αγρινίου που επιβλήθηκε στο ΔΑΚ Σερρών των αήττητων στην έδρα τους και εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας Ικάρων Σερρών με σκορ 60 – 50.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του ΑΟ έφτασε τους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 25 – 14. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στους 3 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, όμως ο ΑΟ κράτησε το προβάδισμα και προηγήθηκε με 6 πόντους στο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 36 – 36 στο 25ο λεπτό, όμως ξανά η ομάδα του Αγρινίου πήρε προβάδισμα 3 πόντων στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του ΑΟ ανέβασε το προβάδισμά της και έφτασε στην τελική επικράτηση με σκορ 60 – 50.

Δεκάλεπτα: 14 – 25, 14 – 9, 15 – 12, 7 – 14.

Διαιτητές: Ντούρας – Ελευθεριάδης.

Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Στέργιος Ποργιόπουλος): Δαλαγκόζης, Γρίψιος 2, Σιδερίδης, Γεωργιανός 4, Κεμανετζής, Τοπάλης, Φώτογλου 6(2), Γκάτζιας 17(3), Θολιώτης, Κακιούζης 21.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 13(1), Μπερερής 8, Κυριλής Θ., Μουρατίδης 12(2), Γκρέκας 10(2), Κυριλής Δ., Τάσσος 3(1), Κασαμπαλής 10, Μήτσου 4, Σταύρου, Ρέντζιος, Τάγκας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr