Νίκη για τον ΑΟ Αγρινίου επί των Φαρσάλων

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ο ΑΟ Αγρινίου κέρδισε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου το Γ.Σ. Φαρσάλων με σκορ 67 – 65. Αυτή ήταν η 9η νίκη για την ομάδα του Αγρινίου που έφτασε τους 26 βαθμούς.

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου πήρε μικρό προβάδισμα, όμως οι φιλοξενούμενοι πλησίαζαν στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με σκορ 21 – 19.

Στο ημίχρονο η διαφορά διατηρήθηκε στους 2 πόντους και στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΟ προηγήθηκε με 5. Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά 9 πόντων, όμως οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν και ισοφάρισαν λίγο πριν το τέλος.

Στην τελευταία επίθεση ο Μουρατίδης πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, κέρδισε φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και ευστοχώντας στις δύο βολές διαμόρφωσε το τελικό 67 – 65.

Δεκάλεπτα: 21 – 19, 12 – 12, 20 – 17, 14 – 17.

Διαιτητές: Δαρλαμήτσος – Κοτσίρης.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 10, Μπερερής 4, Κυριλής Θ. 3, Μουρατίδης 14(1), Κυριλής Δ. 6(2), Ρέντζιος, Τάσσος 8, Γκρέκας 5, Μήτσου 6(1), Σταύρου 2, Κασαμπαλής 8, Τάγκας 1.

Γ.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Στέφανος Πέρκος): Νικολόπουλος 15(3), Σαββίδης, Χαιρετίδης 7(1), Αναγνωστόπουλος Χ. 6(2), Σιόλογκας 17, Συνετός, Αναγνωστόπουλος Γ. 16(2), Λούτας, Καραδήμας, Μακρής 4.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr