Διευρύνει το σερί ο ΑΟ Αγρινίου που πέρασε και από το Στρατώνι

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο ΑΟ Αγρινίου κέρδισε στο κλειστό της Αρναίας το Σ.Α. Στρατωνίου με σκορ 69 – 48. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου που ανέβηκε στους 28 βαθμούς.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, όμως με επιμέρους 5 – 0 στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 13 – 8. Στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου το σκορ έφτασε στο 12 – 22 με το ημίχρονο να κλείνει με το σκορ στο 20 – 30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο με πολύ καλή άμυνα και λύσεις στην επίθεση η ομάδα του ΑΟ προηγήθηκε με διαφορά 19 πόντων και στο τελευταίο δεκάλεπτο το προβάδισμα διατηρήθηκε για να κλείσει το παιχνίδι με το σκορ στο 69 – 48.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Αγρινίου το παιχνίδι με το Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας την επόμενη Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Δεκάλεπτα: 8 – 13, 12 – 17, 9 – 18, 19 – 21.

Διαιτητές: Σιμητόπουλος – Γαζέτας.

Σ.Α. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (Γιάννης Χατζούλης): Σπύρας, Μητσάκης 13(2), Καραμανώλης 2, Δελίδης, Σαμαράς 13(3), Φλιάτης Ι. 7, Λευκαδίτης 2, Φλιάτης Γ. 2, Πολιτόπουλος 7(2), Δασκαλόπουλος 2, Πονόπουλος, Κατσούλης.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 8, Μπερερής 18, Κυριλής Θ. 2, Μουρατίδης 9(1), Γκρέκας 7(1), Κυριλής Δ., Τάσσος 13, Κασαμπαλής 3, Μήτσου 6, Σταύρου, Ρέντζιος, Τάγκας 3(1).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr