ΑΟ Αγρινίου: Επίσκεψη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης/ Η συνέντευξη της εβδομάδας

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης που εδρεύει στην Τοπική Κοινότητα Μεγάλης Χώρας επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Τσιαμάκη, τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Γιάννη Διαμαντάκο, τον προπονητή Ακαδημιών Θανάση Παπαθανασόπουλο, τον παίκτη μας και προπονητή Ακαδημιών Δημήτρη Μήτσου και τον παίκτη μας Θοδωρή Κυριλή.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας μίλησαν με τους μαθητές, υπέγραψαν αυτόγραφα και τους κάλεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά παιχνίδι της ομάδας μας.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας χάρισε στο Διευθυντή του Σχολείου κ. Γεώργιο Πιταροκοίλη μια αναμνηστική φανέλα.

Η συνέντευξη της εβδομάδας

Ο Μπάμπης Μουρατίδης είναι ο παίκτης της ομάδας μας που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο έμπειρος shooting guard αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Τρικούπη την περασμένη Κυριακή, στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με το Πευκοχώρι και στη φετινή πορεία της ομάδας μας.

Αναλυτικά:

Μπάμπη τι σας έχει μείνει από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στο Μεσολόγγι, όπου η ομάδα ηττήθηκε μετά από 6 συνεχόμενες νίκες;

Θέλω μόνο να πω για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Το ρεπό αυτής της εβδομάδας θεωρείς ότι θα σας βοηθήσει να δουλέψετε περισσότερο ή πιστεύεις πως μπορεί να σας βγάλει λίγο εκτός ρυθμού;

Για όλες τις ομάδες ισχύει αυτό. Εμείς βλέπουμε το ρεπό ως μια ευκαιρία να δουλέψουμε πιο σκληρά και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μας.

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Πευκοχώρι, μια ομάδα στην οποία αγωνίστηκες πέρσι και βγήκες μάλιστα πρώτος σκόρερ στη Β΄ Εθνική. Είναι για σένα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι;

Πέρασα μια υπέροχη χρόνια με την ομάδα του Πευκοχωρίου, έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις και απέκτησα φίλους. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, είμαι επαγγελματίας και τα συναισθήματα μένουν έξω από το γήπεδο! Τιμώ και σέβομαι κάθε ομάδα που αγωνίζομαι! Φέτος αγωνίζομαι στον Α.Ο.Α. και κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα σε κάθε αγωνιστική.

Θεωρείς ότι το παιχνίδι αυτό έτσι όπως είναι τα πράγματα στη βαθμολογία θα είναι από τα πιο κομβικά στη φετινή σεζόν;

Όλα τα παιχνίδια είναι για μας κομβικά. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Δε φοβόμαστε, ούτε υποτιμάμε κανέναν!

Έχοντας δύο συνεχόμενες χρονιές στη Β΄ Εθνική πως κρίνεις την εικόνα του πρωταθλήματος και θεωρείς ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να βρεθεί κοντά στον αρχικό στόχο που έχει θέσει;

Δε θέλω να δημιουργήσω καμιά προσδοκία. Το πρωτάθλημα παραμένει αμφίρροπο και δεν έχει κριθεί η πρώτη ούτε η δεύτερη θέση. Αυτό που θα κάνουμε εμείς, είναι να μείνουμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε ώστε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουν απομείνει.

Τέλος θα ήθελα να πω εκ μέρους της ομάδας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας στήριξε με την παρουσία του στο Μεσολόγγι και στενοχωριόμαστε που δεν τον κάναμε στο τέλος να χαμογελάσει.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr