ΑΟ Αγρινίου: Η συνέντευξη της εβδομάδας με τον Κωνσταντίνο Σταύρου

Ο Κωνσταντίνος Σταύρου είναι ο παίκτης της ομάδας μας που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο 26χρονος forward αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Πευκοχώρι το περασμένο Σάββατο, στον αγώνα με την Ελίμεια που ακολουθεί και στην εικόνα που έχει για το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Κώστα προέρχεστε από ήττα στον αγώνα με το Πευκοχώρι. Ποιοι θεωρείς ότι ήταν οι παράγοντες που έφεραν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα;

Δυστυχώς δε μπήκαμε με την απαραίτητη συγκέντρωση που απαιτούσε ο αγώνας και δεν κάναμε τα πράγματα που μας είχε τονίσει ο κόουτς. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να αναγκαστούμε να κυνηγάμε διψήφιες διαφορές και να μη μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το ματς, για ένα ημίχρονο τουλάχιστον.

Ακολουθεί το παιχνίδι με την Ελίμεια. Τι πρέπει να κάνετε για να επιστρέψετε στις νίκες;

Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς εντός έδρας, όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέρα από τη νίκη! Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και σε αυτά που θα μας πει ο κόουτς και πιστεύω ότι η νίκη θα έρθει!

Το γεγονός ότι η προσεχής σας αντίπαλος παίζει ένα από τα τελευταία της “χαρτιά” για παραμονή, την καθιστά πιο επικίνδυνη σε αυτό το παιχνίδι;

Σίγουρα η Ελίμεια δεν έχει τίποτα να χάσει και θα έρθει χωρίς άγχος για να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Πρέπει από την αρχή του ματς να τους κόψουμε τον “τσαμπουκά”, που λέμε μπασκετικά και να μην τους αφήσουμε καθόλου να διεκδικήσουν το παιχνίδι!

Σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά είναι στα μέτρα σας, η παρουσία του κόσμου είναι ακόμα σημαντικότερη;

Ο κόσμος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας μας στα εντός έδρας παιχνίδια και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό! Είμαι σίγουρος ότι θα δώσει και τώρα το παρόν και θα τους αποζημιώσουμε παίρνοντας τη νίκη, που θα είναι αρκετά σημαντική.

Πως κρίνεις το φετινό πρωτάθλημα, με δεδομένο πως ακόμα παίζονται όλα τόσο στις πρώτες όσο και στις τελευταίες θέσεις;

Νομίζω ότι φέτος είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα, γιατί όλοι κυριολεκτικά μπορούν να τους κερδίσουν όλους! Νομίζω ότι τόσο η υπόθεση άνοδος όσο και ο υποβιβασμός θα παίζονται μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι.

Πηγή: aoagriniou.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr