Στο Δ.Σ. του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου ο Γιώργος Σωτηρόπουλος

Με την προσπάθεια του Vivechrom Α.Ο.Αγρινίου αποφάσισε να συνταχθεί και ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο οποίος θα μετέχει στο νέο Δ.Σ. της ομάδας . 

Για την απόφασή του αυτή δήλωσε: 

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αθλητισμός διαπαιδαγωγεί, αναδεικνύει τις καλές πτυχές του χαρακτήρα μας, βοηθά να ελέγχουμε τις κακές. Το μπάσκετ στην Ελλάδα έχει γερές βάσεις,  έχει κοινό και ταλέντο σε πολύ μεγάλα ποσοστά.

Στο Αγρίνιο το μπάσκετ έχει τη δική του ιστορική πορεία και θεωρώ ότι στον Α.Ο. Αγρινίου βρέθηκαν εδώ και χρόνια άνθρωποι καταξιωμένοι που βοήθησαν να μπουν οι βάσεις αφενός για μια σταθερή πορεία στο ανδρικό τμήμα, αφετέρου για την δημιουργία υποδομών για το μέλλον. 

Ως πολίτης που ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα εκτιμώ απεριόριστα τους ανθρώπους που τρέχουν την όλη διαδικασία εδώ και χρόνια και πιστεύω ότι ο κόουτς και το ρόστερ της ανδρικής ομάδας θα έχουν κίνητρο για το κάτι παραπάνω.

Ο Α.Ο. Αγρινίου έχει περάσει από πολλές χαρές και πίκρες και έχει εκπροσωπήσει το Αγρινιώτικο μπάσκετ, οπότε τώρα είναι η στιγμή  να αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν, ώστε να μπουν οι στόχοι για το μέλλον.

Με αυτές τις σκέψεις, συντάσσομαι στο κάλεσμα  κι εγώ με αυτή την ομάδα των συμπολιτών μας , πρώτα από όλα φιλάθλων,  που θα στηρίξουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω ότι θα προσθέσουμε κι εμείς κάτι στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στον Α.Ο.Α. 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr