Έκανε το μεγάλο κόλπο με Μιχάλογλου ο ΑΟ Αγρινίου

Από την Καβάλα κάνει τις φετινές του επιλογές το Αγρίνιο, και έτσι μετά τον Διονύση Καπινιάρη έδωσε τα χέρια με τον Αντώνη Μιχάλογλου, αποκτώντας τον κατά τεκμήριο καλύτερο πάουερ φόργουορντ του περσινού πρωταθλήματος, στο οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Ένωση.

Ο 30χρονος αθλητής έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας αποτελώντας επιλογή του Ιωάννη Διαμαντάκου, ο οποίος βάζει στο δυναμικό της ομάδας του ένα παίκτη με ποιότητα και εκτελεστική ικανότητα. Ο Μιχάλογλου την σεζόν που μας πέρασε είχε 12,7 πόντους σε 24 αγώνες και 39 τρίποντα, ενώ πριν από την ομάδα της Μακεδονίας, είχε διατελέσει αρχηγός του Κόροιβου Αμαλιάδας στην Basket League.

Έχει επίσης αγωνιστεί σε Πανερυθραϊκό, Ηλυσιακό, Παγκράτι, ΑΕΚ, Ηρακλή και Δούκα, έχοντας ως στόχο πλέον να οδηγήσει και τη νέα του ομάδα σε σπουδαίες επιτυχίες.

Πηγή: http://basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr