Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα από Καβάλα

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν επίσημα την απόκτηση τεσσάρων αξιόλογων παικτών, οι οποίοι και θα στελεχώσουν την Ομάδα στην Α2 Εθνική Κατηγορία!

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί οι τέσσερις καλαθοσφαιριστές, Καμάρας Νίκος, Ναούμ Σωκράτης, Σταματογιάννης Αλέξανδρος και Φλιάτης Γιώργος, βρέθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου με τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Παππά όπου και υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, για την επόμενη Αγωνιστική Περίοδο 2018-19.

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΝΩΣΗΣ καλωσορίζει στους κόλπους της τα τέσσερα νέα αποκτήματά της και εύχεται σε όλους τους μία αγωνιστική χρονιά γεμάτη Επιτυχίες και Υγεία!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Καμάρας Νίκος: Φόργουορντ 21 ετών, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής στον Άρη και στη συνέχεια έπαιξε ως έφηβος για τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, πριν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο αγωνίστηκε στην Basket League.
Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων της χώρας μας. Μάλιστα με την εθνική ομάδα παίδων το 2013 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ναούμης Σωκράτης: Γκαρντ 23 ετών, ξεκίνησε το μπάσκετ στο Αγρίνιο και τον Πήγασο για να συνεχίσει στον Α.Ο. Αγρινίου(Γ Εθνική), Ίκαρο Καλλιθέας όπου με την Εφηβική ομάδα πήρε το Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΣΚΑΝΑ και δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Στη συνέχεια ήρθε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Πάτρας αλλά έπαιξε δανεικός στο Αρκαδικό (Α2). Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α.Ε.Λάρισας, πάλι στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Σταματογιάννης Αλέξανδρος: Σέντερ 20 ετών,είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές, και κέρδισε πέρυσι τις εντυπώσεις με την ομάδα του ΑΝΑΤΌΛΙΑ με τις εξαιρετικές ικανότητές του.

Φλιάτης Γιώργος: Γκαρντ 21 ετών, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στη Α2 με την ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ, έχοντας αγωνιστεί τις τρεις τελευταίες σεζόν στο Στρατώνι, ενώ διακρίνεται για τις αμυντικές του ικανότητες.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Αναλυτικά οι Κανονικές και οι Προνομιακές Tιμές των Καρτών Διαρκείας έχουν ως εξής:

  1. Για το Διάζωμα Α (Δυτική Κερκίδα) η Κανονική Τιμή είναι 70 ευρώ και η Προνομιακή 55 ευρώ.
  2. Για τα Διαζώματα Β και Γ(Ευθεία), η Κανονική Τιμή είναι 100 ευρώ και η Προνομιακή 80 ευρώ.
  3. Για το Διάζωμα VIPS (Κέντρο), η Κανονική Τιμή είναι 300 ευρώ και η Προνομιακή 240 ευρώ.
  4. Γενική Είσοδος 10 ευρώ για κάθε εντός έδρας αγώνα.
  5. Για το Διάζωμα Δ (Ανατολική Κερκίδα), ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2510 232422

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr