Επιτροπή επτά ατόμων και παραμονή Βουρνά στον Απόλλωνα

Έστω και την ύστατη ώρα δείχνει να βρίσκεται μια λύση στα πολλά προβλήματα του Απόλλωνα, με την Πατρινή ομάδα να βλέπει πλέον μόνο την έναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας στην Περιβόλα στις 6/10.

Έτσι, μετά και τη γενική συνέλευση που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου στην περιοχή της Περιβόλας αποφασίστηκε ότι μετά την παραίτηση των μελών, μια διοικούσα επιτροπή που απαρτίζεται από επτά ιστορικά στελέχη του συλλόγου, θα οδηγήσει τον Απόλλωνα σε εκλογές εντός του Οκτωβρίου και θα αναλάβει την οικονομική εξυγίανση του.

Συγκεκριμένα την ομάδα θα τρέξουν οι Γιώργος Καρατζάς, Φίλιππος Καμίσης, Βασίλης Βλασταράς, Ντίνος Τσοκόλης, Φώτης Κατσαιτης, Θ.Αθανασούλας και Ηλίας Χριστόπουλος, ενώ ο Νίκος Βουρνάς, που βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου, παραμένει και αναλαμβάνει και πάλι τις προπονήσεις της ομάδας.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr