Στις ''καθυστερήσεις'' το Πευκοχώρι στην Α2

Το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινά το Σάββατο και όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει με τα Τρίκαλα, που δεν έχουν δώσει "σημεία ζωής". Δεν πρόκειται να γίνει κάτι, καθώς η ομάδα της Θεσσαλίας έστειλε έγγραφο αποχώρησης σήμερα, Τρίτη, στην ΕΟΚ και έτσι τη θέση της θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα του Πευκοχωρίου. 

Στο ερώτημα γιατί αυτό δεν έγινε νωρίτερα, η απάντηση έρχεται μέσω των κανονισμών που λένε ότι μέχρι 24 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η διοργανώτρια αρχή δεν μπορεί να "αποβάλλει" ομάδα από το πρωτάθλημα, όπως υπήρχε η πληροφορία ότι θα γίνει. Η οικειοθελής αποχώρηση των Τρικάλων - αναμενόμενη εδώ και καιρό - οδηγεί τους Χαλκιδικιώτες, που ήδη έχουν φτιάξει ομάδα... Α2, στην πιο πάνω κατηγορία!

Αυτή η άνοδος της ομάδας της Χαλκιδικής θα λειτουργήσει, φυσικά, ως διελκυστίνδα μέχρι τις τοπικές κατηγορίες. 

Τη θέση της Ευρώπης στη Β' Εθνική θα πάρει πιθανόν η ΧΑΝΘ ή ο Πολύγυρος που προηγείται αλλά δεν είναι βέβαιο αν θέλει να αγωνιστεί και της θέση της Αδελφότητας ή του Πολύγυρου στη Γ Εθνική θα πάρει η Μακαμπή Θεσσαλονίκης!

Και στη θέση της στην Α ΕΚΑΣΘ οι Γαλάζιοι και στη θέση τους στη Β Εθνική η Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων! Όλα αυτά, βεβαίως, χρίζουν επίσημης επιβεβαίωσης από τα σωματεία και την ΕΟΚ.

Έτσι την Τετάρτη (και όχι το Σάββατο, αφού ο αγώνας θα αναβληθεί) θα παίξει Ευρώπη Πευκοχωρίου - Ερμής Αγιάς, στο κλειστό του Αγίου Παύλου, στη Θεσσαλονίκη, στις 5 το απόγευμα, όπως όλα δείχνουν και ομοίως θα αναβληθεί την Κυριακή ο αγώνας του Πευκοχωρίου στη Β Εθνική με τους Ίκαρους Σερρών και θα γίνει την Τετάρτη με τη ΧΑΝΘ ή τον Πολύγυρο! Αναμένονται οι ανακοινώσεις από την ΕΟΚ... 

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr