Τον Λιθουανό Φουρμαναβίτσιους έφερε στην Ελλάδα η Καστοριά (vid)

Η Καστοριά προχώρησε σε διαζύγιο με τον Λευκορώσο και έκλεισε στην θέση του τον 24χρονο Λιθουανό απόφοιτο του Πανεπιστημίου του Mississipi.

O Αλιαξάντρ Πούσταχβαρ ανακοινώθηκε στην 25/9 από την Καστοριά, αλλά λίγες μέρες μετά οδηγήθηκε στην πόρτα της εξόδου. Η ομάδα προχώρησε σε διαζύγιο με τον 33χρονο διεθνή Λευκορώσο. Δεν έμεινε όμως, με σταυρωμένα χέρια. Κάλυψε άμεσα το κενό του. Η Καστοριά έκλεισε στην θέση του Πούσταχβαρ τον Λιθουανό Τζούστας Φουρμαναβίτσιους.

Ο Πούσταχβαρ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην ομάδα και στην πόλη. Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ προσπάθησε να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και του στάθηκε με κάθε τρόπο, αλλά ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν ανένδοτος. Ετσι η Καστοριά προχώρησε στο διαζύγιο μαζί του και έφερε στην θέση του τον 24χρονο (2.01μ.) Λιθουανό.

Ο Φουρμαναβίτσιους γεννήθηκε στο Κάουνας αλλά αποφάσισε να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να… διδαχθεί εκεί τα μυστικά του μπάσκετ. Πήγε αρχικά στο Πανεπιστήμιο Three Rivers και στην συνέχεια μετακόμισε στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Ole Miss του Mississipi.

Επαιξε εκεί από το 2016 έως το 2018. Στην πρώτη του χρονιά (2016-17) είχε μέσο όρο 6.25 (με 25.8% στα τρίποντα και 47.7% συνολικά στα σουτ), 5 ριμπάουντ, 1.06 ασίστ. Στην τελευταία του χρονιά είχε μέσο όρο 3.16 πόντους με 38.5% στα τρίποντα και 42.9% στα σουτ, 3.03ριμπ., 0.38 ασίστ.

Ο ΤΖΟΥΣΤΑΣ ΦΟΥΡΜΑΝΑΒΙΤΣΙΟΥΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr