Τέλος ο Μίτροβιτς, προπόνηση και Κυριακή στην Καβάλα

Εξελίξεις έφερε η εντός έδρας ήττα από το Πευκοχώρι στην Καβάλα, με τον Λούκα Μίτροβτις να πληρώνει το μάρμαρο, και να αποχωρεί από την ομάδα της Μακεδονίας μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

O 22χρονος Σέρβος γκαρντ δεν είχε την απόδοση που επιθυμούσαν ο Ανδρέας Καραπιπερίδης και οι συνεργάτες του, έχοντας 7 πόντους ανά μέσο όρο σε 4 παιχνίδια, και έτσι αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Πλέον, στην Ένωση αναζητούν τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει, έχοντας ως στόχο και πάλι να βρούνε έναν ικανό σκόρερ, γεγονός για το οποίο είχαν αποκτήσει και τον Μίτροβιτς.

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπή μιας εβδομάδας λόγω του Κυπέλλου, και ενόψει του κρίσιμου επερχόμενου παιχνιδιού με τον Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι, η διοίκηση δείχνοντας τον εκνευρισμό της, αποφάσισε να κόψει το χθεσινό (28/10) ρεπό, με τους παίκτες να προπονούνται κανονικά.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr