''Ψήλωσε'' με Γκαμπερόνι η Καβάλα (vid)

Η Καβάλα θέλησε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στο ρόστερ της, και μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Λούκα Μίτροβιτς, έκανε πράξη τα λεγόμενα του προέδρου της, Βαγγέλη Παππά, ενισχύοντας το δυναμικό της με δυο παίκτες.

Μετά τη συμφωνία της με τον Νίκο Χουχούμη ήταν κατανοητό ότι ο Ανδρέας Καραπιπερίδης αναζητούσε κοινοτικό που γεμίσει την ρακέτα του. Έτσι, συμφώνησε με τον Γάλλο ψηλό, Ματ Γκαμπερόνι (2,08 – 27 ετών) ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι. Ο Γκαμπερόνι αποφοίτησε από το Τρεβέκα το 2015, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη σε πρωταθλήματα όπως η Δανία, η Πορτογαλία και τελευταία η Αυστρία, με την Ραιφείζεν Γκατς. Στην συγκεκριμένη ομάδα σε 24 παιχνίδια είχε 15,5 πόντους, 7,6 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ, σκοράροντας μάλιστα και 4 τρίποντα, παρά το ύψος του και έχοντας 47% στα δίποντα.

Με τον Γκαμπερόνι ενισχύεται το δυναμικό της Καβάλας, η οποία θα εμφανιστεί αλλαγμένη κατά τα 2/12 μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr