ΑΟ Αγρινίου: H Συνέντευξη της εβδομάδας με τον Σπύρο Σταμίρη

Ο Σπύρος Σταμίρης είναι ο παίκτης της ομάδας μας που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας". Ο νεαρός forward αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Στρατώνι την περασμένη Κυριακη, σε αυτό που έρχεται την Κυριακή με αντίπαλο το Φαίακα και στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Σπύρο προέρχεστε από ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Στρατώνι. Θεωρείς ότι πρέπει να ξεπεράσετε γρήγορα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι με το Φαίακα που στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες;

Το παιχνίδι με το Στρατώνι ήταν ένα ακόμα που έπρεπε να κερδίσουμε. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θέλαμε και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δε μπορούμε όμως να σταθούμε σε αυτό. Το αφήνουμε πίσω και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς με το Φαίακα, στο οποίο ζητούμενο είναι να επιστρέψουμε στις νίκες.

Το γεγονός ότι η ομάδα της Κέρκυρας έχει δύο συνεχόμενες ήττες πιστεύεις ότι κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής;

Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι κάποιες συγκυρίες, όμως δε μετράνε ποτέ τα προηγούμενα αποτελέσματα. Εμείς αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο το κάθε παιχνίδι και υπάρχει μόνο δουλειά στην προπόνηση και συγκέντρωση για να έρχεται η νίκη σε όλα τα παιχνίδια.

Μετά τις τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Κρίνεις ότι η αρχή ήταν καλή ή μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη έχοντας το "4 στα 4";

Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε τέσσερις νίκες στα πρώτα παιχνίδια. Δεν το καταφέραμε, όμως αυτό μας πεισμώνει και συνεχίζουμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί.

Έχεις την εικόνα ενός αρκετά αμφίρροπου πρωταθλήματος βάσει των αποτελεσμάτων μέχρι στιγμής;

Όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα δείχνουν αμφίρροπα. Τόσο τα δικά μας όσο και συνολικά στο πρωτάθλημα. Είναι ένας μαραθώνιος και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν θεωρητικά εκπλήξεις.

Πως κρίνεις μέχρι τώρα την παρουσία του κόσμου και τι θες να τους πεις για τον αγώνα της Κυριακής;

Κάθε παίκτης θέλει να παίζει μπροστά σε πολύ κόσμο. Μέχρι τώρα οι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν εμψυχώσει πολύ όλους εμάς τους παίκτες. Επιθυμία μας είναι στη συνέχεια να έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος να μας υποστηρίζει και εμείς να τους ικανοποιούμε με την απόδοσή μας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr