Αθανασούλας: "Κάθε έδρα στην Α2 είναι δύσκολη - Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά θέλουμε νίκες παντού"

Μετά την εντός έδρας νίκη με την Ευρώπη Πευκοχωρίου, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ετοιμάζεται για το Μεσολόγγι, όπου θα αντιμετωπίσει για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, τον Χαρίλαο Τρικούπη. 

Ο Γιάννης Αθανασούλας, μιλά στο www.iraklis-bc.gr για το επερχόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, για τη νίκη που προηγήθηκε ενώ όπως επεσήμανε ο ΗΡΑΚΛΗΣ διανύει περίοδο προσαρμογής αλλά δείχνει να βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

«Ήταν ένα ματς που ξέραμε ότι θα είχε κάποιες δυσκολίες, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία σκληρή ομάδα η οποία είχε κάνει κάποιες νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές, με ανατροπή. Θεωρώ ότι δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, από την αρχή επιβάλλαμε το ρυθμό μας και δε δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη και εξελίχθηκε σε μία σχετικά εύκολη νίκη για μας».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει μέχρι στιγμής η ομάδα μας, ο 31χρονος φόργουορντ, ανέφερε:

«Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, έχουμε ένα μικρό σερί δύο νικών, κάναμε μία καλή νίκη με την Καστοριά και νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση με το Πευκοχώρι. Είμαστε καλά, ακόμη βέβαια είμαστε σε περίοδο προσαρμογής διότι δεν έχουμε πολλές βδομάδες με τον καινούριο κόουτς. Προσπαθεί να μας περάσει κάποια καινούρια πράγματα και εμείς ακόμη μαθαίνουμε, προσαρμοζόμαστε στη φιλοσοφία του και αυτός στα δικά μας χαρακτηριστικά. Είναι περίοδος προσαρμογής αλλά παράλληλα θέλουμε να κάνουμε και νίκες, γιατί αυτό μετράει στο τέλος.

Αυτό που θέλουμε και δίνουμε έμφαση από την αρχή του παιχνιδιού είναι η άμυνα μας, η προσέγγιση που κάνουμε σε κάθε αγώνα είναι αμυντική, στην αρχή θέλουμε χαμηλό παθητικό. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, βάθος και ποιότητα οπότε αν υπάρχει μια σταθερά στην άμυνα, στην επίθεση μπορούμε να βγάλουμε πολλά πράγματα. Αυτός νομίζω είναι ο συνδυασμός, μία πολύ καλή άμυνα και στην επίθεση να βγάλουμε τις δυνατότητες μας».

Για τον προσεχή αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που δείχνει να μην πατάει καλά τελευταία, έκανε και αλλαγή προπονητή, περιμένουμε κάτι καινούριο. Πάντα μία αλλαγή προπονητή σε μία ομάδα αλλάζει την ψυχολογία της, φέρνει ένα σοκ. Δε θεωρώ βέβαια ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα, όμως κάθε έδρα είναι δύσκολη, εκεί είναι ανταγωνιστική μία ομάδα. Βλέπουμε και εκπλήξεις, φαβορί να χάνουν εκτός έδρας ή να κερδίζουν δύσκολα, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο πλάνο των προπονητών και να κάνουμε ένα καλό αγώνα. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η άνοδος, που είναι κι αυτό που αξίζει στον ΗΡΑΚΛΗ. Από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα, το καθήκον μας είναι να πετύχουμε την άνοδο και την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία».

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr