Παραίτηση Κώστα Σορωτου από τον Κόροιβο Αμαλιάδας

Ολοκληρώθηκε η σχέση του Κώστα Σορώτου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, με τον πολύπειρο Έλληνα τεχνικό να υποβάλει την παραίτηση του μετά την χθεσινή (5/1) ήττα στο Αιγάλεω από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, και αυτή να γίνεται σήμερα (6/1) αποδεκτή από την διοίκηση της ομάδας της Ηλείας.

Ο Έλληνας τεχνικός κλήθηκε το καλοκαίρι να δημιουργήσει μια ομάδα, έχοντας να συμμαζέψει μια κατάσταση που είχε δημιουργηθεί μετά τον υποβιβασμό από την Basket League, και όπως αυτός ήρθε. Ο Κώστας Σορώτος κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπέστατο σύλλογο, αλλά όπως ο ίδιος ενημέρωσε με την παρακάτω ανάρτηση, το διαζύγιο ήταν καθαρά επαγγελματικό, ενώ ευχαριστεί τους πάντες στην ομάδα για το πως του στάθηκαν. Πλέον, ο Κόροιβος, όντας στην γραμμή των πλέι άουτ, και έχοντας μπροστά του το παιχνίδι με τον Αμύντα, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Κ«Χθες μετά το παιχνίδι υπέβαλα την παραίτηση μου στη διοίκηση του Κοροίβου και σήμερα μου ανακοινώθηκε ότι έγινε αποδεκτή.
Οι λόγοι είναι γνωστοί στη διοίκηση και μόνο εκεί γιατί έχω πάγια άποψη ότι σε μιά ομάδα ” τα εν οίκω μη εν δήμω.”

Το διαζύγιο είναι καθαρά επαγγελματικό αφού με τους ανθρώπους του Κόροιβου θα με συνδέει πάντα φιλία και αμοιβαίος σεβασμός. Χρήστο Λαγέ , Σάκη Κάντζο, Γιάννη Τράπαλη και Άγγελε Αθανασόπουλε σας ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη για όσα δεν μπόρεσα να προσφέρω. Ξέρετε ότι έδωσα όλο μου τον εαυτό για την ομάδα. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον καλύτερο φροντιστή ομάδας που έχω γνωρίσει, τον Άρη που μας είχε πάντα περιποιημένους, τον Παναγιωτάκη τον φυσιοθεραπευτή μας, τον Γιατρό μας , τον Κώστα Λοχοβίτη αλλά και τον Πετράκη που τόσο πολύ αγάπησε την ομάδα και τα παιδιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο, τον συνεργάτη μου Φοίβο Κωστή που αφιέρωσε άπειρες ώρες και συναίσθημα στην ομάδα.
Δεν θα μπορούσα να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της ομάδας αλλά και της πόλης που με τόση αγάπη με αγκάλιασανε. Θα σας θυμάμαι για πάντα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που μαζί παλέψαμε να κάνουμε μια καλή ομάδα και που τόσο ιδρώτα ρίξατε στο γήπεδο. Ενωθείτε, αγαπηθείτε, βάλτε τον εαυτό σας κάτω απο την ομάδα και θα τα καταφέρετε.

Παίδες μικροί και μεγάλοι εδώ η αυλαία πέφτει και σας αποχαιρετώ με ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα δάκρυ συγκίνησης………..

Καλή δύναμη και εις το επανιδείν».

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr