A2: Πάει για μεγάλο κόλπο με Ταουρίν Γκριν ο Ιωνικός!

Μια κίνηση που ξεφεύγει πολύ από την κατηγορία και… όχι μόνο, ετοιμάζεται να κάνει ο Ιωνικός Νίκαιας, που μοιάζει να βάζει μπρος από τώρα για να φτιάξει ομάδα για την Basket League όπου προσδοκά ότι θα είναι του χρόνου. Ο 32χρονος περιφερειακός και ικανότατος σκόρερ, παλιός μας γνώριμος από τα δύο του περάσματα από την ΑΕΚ, Αμερικανός με γεωργιανό διαβατήριο Ταουρίν Γκριν ενδέχεται μέσα από μια σειρά… καραμπόλες να γίνει σύντομα κάτοικος Νίκαιας.

Κατ’ αρχάς ο Ιωνικός μετά την μεγάλη μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη έχει… περίσσευμα στους ψηλούς τον κοινοτικό του, αφού είναι πολυτέλεια και η παρουσία του Ρόλαντ Σάφτενααρ. Στα του Γκριν τώρα, είναι βασικός και από τα πρώτα επιθετικά βιολιά της Αντίμπ στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, όμως η ομάδα του είναι ουραγός στο πρωτάθλημα και ετοιμάζει ριζικές αλλαγές για να σώσει την παρτίδα που όλα δείχνουν ότι θα έχουν μέσα και τον ίδιο.

Οι εξελίξεις είναι λίγων ωρών, αλλά ήδη αρκετά προχωρημένες, ο Γκριν έδειξε θετικός αφού και η οικονομική προσέγγιση τον έχει εντυπωσιάσει αλλά και η προοπτική που έχει ο Ιωνικός και όλα δείχνουν ότι μόνο η απόφαση της Αντίμπ μένει για να προχωρήσει η διπαραγμάτευση προς το αίσιο τέλος.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr