Νίκησε στα Γιάννινα και πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος η Γ.Ε.Αγρινίου

 

Photo by Thomas Pappas

Η Γ.Ε.Αγρινίου πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη... ως την επόμενη της σεζόν καθώς επικράτησε δύσκολα στα Γιάννινα του Σπάρτακου με 63-77 και πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο Σπάρτακος ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 21-12 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Η είσοδος του Γεωργούλα στο ματς και η άνοδος στην επίθεση αρκετών παικτών έφερε το 36-37 του ημιχρόνου.Στο τρίτο δεκάλεπτο το ματς πήγαινε πόντο - πόντο και στο τριακοστό λεπτο όλα ηταν στην απόλυτη ισορροπία 56-56.Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως η ΓΕΑ έπαιξε πολύ καλή άμυνα, είχε τον έλεγχο των ριμπάουντ και με μεγάλα σουτ του Γεωργούλα στην επίθεση κατάφερε να τρέξει ενα επιμερους σκορ 7-21 και να πάρει την νίκη με 63-77.

*Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της ΓΕΑ ευχαριστούν τους ανθρώπους του Σπάρτακου για την άψογη φιλοξενία. 

*Σήμερα Κυριακή διεξάγεται στο Μεσολόγγι ο δεύτερος αγώνας του άλλου ζευγαριού Λέων Μεσολογγίου- IBC με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 1-0.

Διαιτητές: Λειβαδίτης- Τσίγας

Δεκάλεπτα:Α:21-12 Β:15-25 Γ:20-19 Δ:07-21

Σπάρτακος (Κάϊκας - Καλλής): Ντρίτσος 2, Κόρδας, Μάστορας 9(1), 15(2), Λαμπρόπουλος 11, Κολιγιώτης 4, Κιμισκίδης 2, Γουλας 2, Μαυρογιάννης 3(1), Θεοχάρους 10, Παπανικολάου, Δήμος 2

Γ.Ε.Αγρινίου (Φαράντος - Καρατσώρης): Ντάλας, Στούμπος, Φωτιάδης 12(2), Σταμουλάκης 8, Σούρλας 9(3), Δάρλας 6(2), Μουντζούρης, Λειβαδάς 3(1), Μπόσμος 14, Γεωργούλας 25(5), Πανάκιας, Τσάνος

Πηγή: basket247.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr