ΑΟ Αγρινίου: Η συνέντευξη της εβδομάδας με τον Άρη Ψαρά

Ο Άρης Ψαράς είναι ο παίκτης της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας". Ο νεαρός forward αναφέρθηκε στη νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας, στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Γέφυρα εκτός έδρας και στα στοιχεία που φέρνουν την ομάδα κοντά στο στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Ψαρά:

Άρη ποια θεωρείς ότι ήταν τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας την περασμένη Κυριακή;

Τα "κλειδιά" γι' αυτή τη νίκη ήταν ότι δείξαμε πάθος και θέληση, γιατί στην ουσία παίζαμε έναν τελικό. Πιστεύω ακόμα ότι είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε σωστές επιλογές στην επίθεση και όλα αυτά μας έδωσαν τη νίκη.

Μετά την ήττα της Ελευθερούπολης είστε μόνοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είναι κάτι που το σκέφτεστε ή θέλετε να κοιτάζετε μόνο τα δικά σας αποτελέσματα;

Ο στόχος μας δεν έχει φύγει καμία στιγμή από τα χέρια μας. Ορίζουμε την τύχη μας και κοιτάζουμε τι κάνουμε εμείς. Δε βλέπουμε τα άλλα παιχνίδια παρά μόνο τα δικά μας.

Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γέφυρα. Τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στη νίκη και σε αυτόν τον αγώνα;

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ερχόμενο παιχνίδι. Παρ' όλη την κούραση να είμαστε συγκεντρωμένοι και διαβασμένοι για το ματς και αν δείξουμε την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος με το προηγούμενο παιχνίδι, πιστεύω πως η νίκη θα είναι δική μας.

Θεωρείς ότι αν έρθει η νίκη θα αποτελέσει "άλμα" ανόδου ή ένα ακόμα βήμα προς το στόχο σας;

Όπως είπα και πριν εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Και δεν την κρατάμε με "άλματα". Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και αυτό που κοιτάμε από την αρχή είναι το επόμενο παιχνίδι. Κάθε αγωνιστική θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας.

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς ποια κρίνεις ότι ήταν τα στοιχεία που φέρνουν την ομάδα πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της;

Είναι νωρίς ακόμα για να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς. Αλλά κατά τη γνώμη μου η χημεία που έχει αυτή η ομάδα και το πως "χτίστηκε" από τον προπονητή μας είναι αυτό που μας κράτησε ενωμένους στη μέχρι τώρα πορεία. Και θέλω να προσθέσω και κάτι τελευταίο. Είναι απίστευτη η παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο γήπεδο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο του Αγρινίου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr