Αποχωρεί οικειοθελώς το Πευκοχώρι και αλλάζει την τελευταία αγωνιστική

Απρόσμενη εξέλιξη θα έχει η τελευταία αγωνιστική, με την απόφαση που πήραν στην Χαλκιδική να μην κατεβάσουν την ομάδα τους την τελευταία αγωνιστική, και στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Πευκοχώρι.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Βόρειας Ελλάδας, η οποία αναμένεται να εκδώσει αναλυτικά ανακοίνωση, στην οποία θα αναλύει το σκεπτικό της, διαμαρτύρεται με αυτό τον τρόπο για την μηδαμινή στήριξη που πήρε, και για υποσχέσεις που δεν έλαβε, με αποτέλεσμα να υπάρχει σκεπτικό να μην κατεβάσει ομάδα ούτε την ερχόμενη σεζόν στην Β’ Εθνική.

Με αυτή την απόφαση, το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί στην Καστοριά άνευ αγώνα, με το Μαρούσι και την Καβάλα να κερδίζουν την είσοδο τους στα πλέι άουτ, ενώ και ο Απόλλωνας, ο οποίος ίσως σημάδευε το Πευκοχώρι, το οποίο έχει στο 2-0, δεν θα έχει τέτοιο κίνητρο φιλοξενώντας τον Χαρίλαο Τρικούπη. Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη θα φτάσει στο 17-13 και θα περιμένει…

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr