Ήττα για τον ΑΟ Αγρινίου στο μπαράζ με τον Τρίτωνα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο αγώνα μπαράζ των τριταθλητών της Β΄ Κατηγορίας η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Τρίτωνα στο κλειστό της Ακράτας με σκορ 83 - 70.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν μικρό προβάδισμα με την ομάδα μας να μειώνει με την ολοκλήρωσή του στους 3.

Οι παίκτες του Τρίτωνα διατήρησαν μικρές διαφορές και στο δεύτερο δεκάλεπτο και το ημίχρονο έκλεισε με διαφορά 6 πόντων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους, η ομάδα μας μείωσε στους 14 στο 30ο λεπτό και στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου η διαφορά έπεσε στους 5 πόντους.

Στα τελευταία λεπτά οι τυπικά γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα και έφτασαν στη νίκη.

Η Διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο που ταξίδεψε στην Ακράτα και στάθηκε δίπλα στους παίκτες μας και σε αυτό το παιχνίδι.

Δεκάλεπτα: 20 - 17, 19 - 16, 24 - 16, 20 - 21.

Διαιτητές: Αναστόπουλος Α. - Τσιμπούρης.

Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ (Μιχάλης Μιχελάκος): Κούτουλας, Ψαρόπουλος 16(2), Καλαντζής 11(2), Σπυριδάκης, Ντιμπ 11(2), Νικολακόπουλος 3(1), Μαλτέσιος 26, Ύμερι, Κουκουνιάς 2, Βερτούδος, Τσούτσος 14(2).

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 1, Μπερερής 8, Μιχάλογλου 24(3), Καπινιάρης 2, Χρήστου, Τσατάς, Σταμούλης 3(1), Γκρέκας 20(2), Μήτσου 11(2), Ψαράς 1, Σαπλαούρας, Σταμίρης.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr