Ηχηρή επιστροφή στα Πεύκα με Δημήτρη Χατζηκυριακίδη

 

Ανακοίνωση

Το φλερτ ξεκίνησε νωρίς για αυτήν την μεταγραφή καθώς η Διοίκηση της ομάδος ήθελε διακαώς τον παίκτη για να καλύψει την βασίκη θέση του guard. Μετά από πολλές συζητήσεις η Διοίκηση μας έπεισε τον παίκτη να αφήσει τις πιο ψηλές κατηγορίες που είχε συμμετοχή για να ηγηθεί ,μαζί με τα υπόλοιπα έμπειρα παιδιά, της προσπάθειας της ομάδος μας για διάκριση τη φετινή χρονιά.

Έτσι, με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον αθλητή Δημήτρη Χατζηκυριακίδη. Ο Δημήτρης ήταν και παλαιότερα μέλος της ομάδος μας πριν τρία χρόνια στη δεύτερη χρονιά μας στην Α2. Είχε τελειώσει μόλις το εφηβικό και ήρθε ως μέρος του rotation της ομάδος. Aπό την 1η αγωνιστική όμως έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην κατηγορία και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις κέρδισε επάξια αρκετό χρόνο συμμετοχής και βοήθησε την ομάδα να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία. 

Οι καλές του εμφανίσεις επιβραβεύτηκαν με ένα συμβόλαιο στην Α1 με το Φάρο Λάρισας και πέρσι στην Α2 με τον Χαρίλαο Τρικούπη. Ο 21χρόνος ταλαντούχος guard έρχεται πλέον ως starter  και μέρος του βασικού κορμού  της ομάδος. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr