Α2 Ανδρών: Ιπποκράτης Κω.. ώρα μηδέν

 

Εδώ και αρκετό καιρό το basketa.gr μέσα από τα ρεπορτάζ του σας μετέφερε την κατάσταση που υπάρχει στην Κω, και στις δυσκολίες του Ιπποκράτη να μπορέσει να δημιουργήσει ομάδα ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στην Α2.

Η αλήθεια είναι ότι επί διοίκησης του Στέφανου Χαρτοφύλη ο Ιπποκράτης έζησε μεγάλες στιγμές, και μέσα σε μια πενταετία κατάφερε από το τοπικό πρωτάθλημα να χτυπάει την πόρτα των πλέι οφς της Α2, αλλά όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει και πάλι από εκεί που ξεκίνησε. Τα υπέρογκα έξοδα, τα κόστη για τα ταξίδια, μια σειρά από γεγονότα, και γενικά τα ανοίγματα που υπάρχουν έκαναν απαγορευτική την θέληση των ανθρώπων της ομάδας να την κατεβάσουν στην Α2.

Πλέον, και όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «12sports.gr», το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ιπποκράτης να δηλώσει αδυναμία, και να επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα, ανοίγοντας μια ακόμη θέση που θα πρέπει να καλυφτεί. Έτσι, υπολογίζοντας τις προσκλήσεις σε Τρίτωνα και Αγρίνιο, την θέση της wild card που θα πρέπει να καλυφθεί και την τυχόν απόσυρση του Ιπποκράτη, οι κενές θέσεις θα είναι τέσσερις.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr