Με άλλη ονομασία στην Α2 ο Ολυμπιακός

Το όνομα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α2, καθώς και στο Κύπελλο Ελλάδας, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση, για να ενημερώσουν πως ο διακριτικός τίτλος που θα φέρουν την καινούρια σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις θα είναι Ολυμπιακός Β’-Αναπτυξιακή Ομάδα και στα αγγλικά Olympiacos B-Development Team, ενώ το όνομα της ομάδας στην Ευρωλίγκα παραμένει ΚΑΕ Ολυμπιακός/Olympiacos Piraeus. Στην κεντρική φωτογραφία μπορείτε να διακρίνετε και το νέο λογότυπο.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B-DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: “OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ“.

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κ.λπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr