Στο Μεσολόγγι ο Πανιώνιος για το παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη

Για το Μεσολόγγι ταξίδεψε το απόγευμα της Τρίτης (1/10) η αποστολή του Πανιωνίου Su Casa, όπου την Τετάρτη (2/10, 17.00) θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Χαρίλαο Τρικούπη στο εναρκτήριο παιχνίδι της ομάδας μας στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης.

Ο Anthony Lee δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση και έμεινε πίσω, ώστε να συνεχίσει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, με στόχο να φορέσει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι την κυανέρυθρη φανέλα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου (5/10) στο “Σοφία Μπεφόν”.

Σε ό,τι αφορά τους Francois Lewis και Rickey McGill, που δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα της Basket League κόντρα στον Κολοσσό, καθώς δεν είχαν εκδοθεί τα δελτία τους, βρίσκονται στην αποστολή που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ο πρώτος θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του  coach Λίβανου, αφού έφτασε το LOC στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας και άμεσα εκδόθηκε το δελτίο του.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες και για την περίπτωση του Rickey McGill, ωστόσο επειδή… “όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι” η συμμετοχή του στον αγώνα κυπέλλου θα ξεκαθαρίσει ανήμερα της αναμέτρησης, αν και υπάρχουν διαβεβαιώσεις από την πλευρά της Ομοσπονδίας ότι κι αυτός θα αγωνιστεί κανονικά.

Αναλυτικά οι δώδεκα παίκτες που βρίσκονται μαζί με το τεχνικό τιμ και τον General Manager του Πανιωνίου Su Casa, Χρήστο Χριστοδούλου, στο Μεσολόγγι είναι οι: Francois Lewis, Rickey McGill, Δημήτρης Βεργίνης, Νίκος Μαραγκίδης, Νίκος Καμαριανός, Σάββας Τζουγκαράκης, Justin Martin, Γιώργος Καμπερίδης, Γιάννη Καρακεχαγιάς, Muhammed Pasalic, Mark Dorris, Φώτης Λαμπρόπουλος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr