Γιάννης Λίβανος: ''Εξαιρετική και καλοδουλεμένη ομάδα ο Χαρίλαος Τρικούπης''

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Γιάννης Λίβανος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ αναφορικά με την επικείμενη (2/10, 17.00) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη:

“Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι κι όλα τα απρόοπτα που συνέβησαν στον προηγούμενο αγώνα μας, ταξιδεύουμε στο Μεσολόγγι για τον πρώτο μας αγώνα στον θεσμό του κυπέλλου. Ένα θεσμό τον οποίο τιμούμε και στον οποίο θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται.

Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, καλοδουλεμένη, με πολύ καλές μονάδες και προπονητή έναν από τους κορυφαίους του χώρου. Κατά τη γνώμη μου ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι από τα φαβορί για την άνοδο από το πρωτάθλημα της Α2.

Περιμένουμε τη συνήθη πίεση που ασκούν οι ομάδες του κόουτς Καλαμπάκου, αλλά είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και δεν θα μπούμε στο γήπεδο με έπαρση, αλλά με πολύ θέληση για τη νίκη. Θέλουμε το ροζ φύλλο αγώνα και φυσικά χωρίς απώλειες, που μας έχουν στοιχίσει τον τελευταίο καιρό, καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα”.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr