Πρεμιέρα με νίκη για τον ΑΟ Αγρινίου στην Α2!

Photo by Thomas Pappas

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην πρώτη της εμφάνιση στην Α2 Εθνική Κατηγορία η ομάδα μας κέρδισε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου την Α.Ε. Ψυχικού με σκορ 79 - 59.

Στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με μικρή διαφορά, όμως η ομάδα μας πήρε προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και στο 10ο λεπτό ήταν μπροστά με σκορ 17 - 14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 26 - 8 η διαφορά ανέβηκε στους 21 πόντους. Η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο διατήρησε τη διαφορά κοντά στους 20 πόντους και πέτυχε την ιστορική πρώτη της νίκη στην Α2 Κατηγορία.

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες ευχαριστούν το φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου που βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε σημαντικά την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη.

Το επόμενο Σάββατο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής η ομάδα μας φιλοξενείται από τη Δάφνη Δαφνίου.

Δεκάλεπτα: 17 - 14, 26 - 8, 12 - 17, 24 - 20.

Διαιτητές: Δαρλαμήτσος - Κωνσταντινίδου - Καρπάνος.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Καμάρας 13, Μπερερής 5(1), Μιχάλογλου 9(1), Χατζηνικόλας 3(1), Φραντσέσκι 21, Χρήστου, Παπαχρήστος 2, Γκρέκας 7(1), Σταματογιάννης 8, Ψαράς 5, Κασσιούμης 6, Σταμίρης.

Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Ρεμεντέλας): Γκαβασιάδης, Κοντούδης, Παπανικολάου 24(2), Μαλέλης 1, Μιλεντίγιεβιτς 11(2), Θεοδώρου 7(1), Μαστόρος 4, Αναγνωστόπουλος, Τσουργιάννης, Ρουμελιώτης 10(2), Αλμέιδα 2.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr