Γκρέκας: «Ιστορική νίκη για το Αγρίνιο»

Photo by Thomas Pappas

Το basketblog.gr ανοίγει μία νέα στήλη για την Α2, με παίκτες της κατηγορίας να αρθρογραφούν και να μεταφέρουν οι ίδιοι τις εντυπώσεις τους από τους αγώνες που έδωσαν. Η αρχή γίνεται με το Νάσο Γκρέκα του Αγρινίου.

Από το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας σκεφτόμασταν το χθεσινό αγώνα. Γνωρίζαμε πολύ καλά τη σημασία αυτού του αγώνα για την ομάδα μας, αλλά και συνολικά για την πόλη του Αγρινίου.

Είμαστε ουσιαστικά μια καινούρια ομάδα και δουλέψαμε πολύ σκληρά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είναι μια δύσκολη περίοδος για κάθε ομάδα και ταυτόχρονα πολύ σημαντική για το πως θα παρουσιαστεί μέσα στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι ήταν στην έδρα μας απέναντι στην Α.Ε. Ψυχικού, που είναι μια έμπειρη ομάδα με χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Γνωρίζαμε από τη στιγμή που μάθαμε το πρόγραμμα ότι δε θα έχουμε εύκολο έργο στην πρεμιέρα.

Πιστεύω ότι δουλέψαμε πολύ καλά με τον προπονητή μας Γιάννη Διαμαντάκο και το βοηθό του Θοδωρή Γιαννακόπουλο και είχαμε "διαβάσει" καλά το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και σε μεγάλο βαθμό ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Φτάσαμε σε μια ιστορική νίκη για το Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου και μάλιστα με μια μεγάλη διαφορά.

Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα και τον ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό. Ήταν δίπλα μας και θέλουμε και στη συνέχεια να μας βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια στο Αγρίνιο.

Δεν πετάμε στα σύννεφα. Σίγουρα το χαρήκαμε, όμως είμαστε ακόμα στην αρχή. Καμία ομάδα δεν πέτυχε το στόχο της από τις αρχές Οκτώβρη και αντίστοιχα καμία δεν απέτυχε με μια ήττα στην πρεμιέρα.

Ξέρουμε ότι συμμετέχουμε σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Και όπως κάθε πρωτάθλημα είναι ένας "μαραθώνιος", όπου δε μετράνε τα πρώτα μέτρα, αλλά όλη η πορεία και διαχείριση μέχρι τον τερματισμό.

Κρατάμε τα λόγια του προπονητή μας μετά τη λήξη του αγώνα και κοιτάμε τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Ξεχνάμε ότι έγινε στον αγώνα με το Ψυχικό και επικεντρωνόμαστε πλέον στο επόμενο παιχνίδι.

Από αύριο επιστρέφουμε στις προπονήσεις και κοιτάμε τον αγώνα με τη Δάφνη Δαφνίου. Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι.

Συνολικά από το πρωτάθλημα έχουμε ένα πρώτο δείγμα. Δε θα κρίνω τα αποτελέσματα, αλλά θα πω ότι δε μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα. Καμία ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο που θέλει και στις δυνατότητες που έχει.

Θέλω μιας και ανοίγω από την ομάδα μου αυτή την ενότητα να ευχαριστήσω την ιστοσελίδα basketblog.gr για τη φιλοξενία και την προβολή του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και να ευχηθώ σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες μια καλή αγωνιστική χρονιά πάνω απ' όλα με υγεία.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr