ΑΟ Αγρινίου: Η συνέντευξη της εβδομάδας με τον Άρη Ψαρά

Ο Άρης Ψαράς είναι ο παίκτης της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας".

Ο νεαρός forward αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας Αγρινίου και στο παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Ψαρά:

Άρη έχετε ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά. Πως νιώθετε για το συγκεκριμένο γεγονός;

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό.

Το ρεπό της περασμένης εβδομάδας θεωρείς ότι βοήθησε για να δουλέψετε περισσότερο ή ότι σας έβγαλε εκτός ρυθμού;

Σίγουρα το ρεπό αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Κατά την άποψή μου δεν έχουμε βγει εκτός ρυθμού, απλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, για να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα.

Ακολουθεί το παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας. Πόσο θεωρείς ότι έχει αλλάξει σε σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσατε πέρσι;

Η ομάδα της Βέροιας έχει κρατήσει το βασικό κορμό και έχει κάνει κάποιες προσθήκες. Θεωρώ ότι αυτό είναι σημαντικό και πιστεύω πως έχει φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την κατηγορία.

Πιστεύεις ότι η καλή ψυχολογία και η δύναμη της έδρας είναι επιπλέον "όπλα" για το παιχνίδι του Σαββάτου;

Σίγουρα η έδρα μας είναι ένα από τα δυνατότερα "όπλα" μας. Και φυσικά και η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Αυτά τα δύο στοιχεία σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση και το πάθος πιστεύω ότι θα φέρουν τη νίκη για την ομάδα μας.

Πως κρίνεις την παρουσία του κόσμου στα δύο φετινά εντός έδρας παιχνίδια και τι περιμένεις στον ερχόμενο αγώνα;

Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ δυναμική στα πρώτα δύο παιχνίδια. Υπάρχει μια θερμή ατμόσφαιρα και αυτό το γεγονός μας δίνει δύναμη τόσο μέσα στους αγώνες όσο και για τη συνέχεια. Ελπίζω ότι και στο παιχνίδι του Σαββάτου το γήπεδο θα είναι γεμάτο, όπως στους προηγούμενους δύο αγώνες και οι φίλαθλοι θα μας δώσουν την ώθηση να φτάσουμε σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr