Νίκησε και τον Φίλιππο Βέροιας και έκανε το 4Χ4 ο ΑΟ Αγρινίου

Photo by / Thomas Pappas

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας πέτυχε ο ΑΟ Αγρινίου, που επιβλήθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου του Φίλιππου Βέροιας με 68 - 42.

Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου μετά τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου πήρε το προβάδισμα στο σκορ και από εκείνο το σημείο δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της.

Μετά τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου η διαφορά ανέβηκε σε διψήφια τιμή και το ημίχρονο έκλεισε με προβάδισμα 13 πόντων για τους γηπεδούχους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα και στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Αγρινίου με επιμέρους σκορ 19 - 7 έφτασε στο τελικό +26.

Δεκάλεπτα: 20 - 13, 13 - 7, 16 - 15, 19 - 7.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδου - Τσακαλογιάννης - Κανελλόπουλος.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Καμάρας 12, Μπερερής 4, Μιχάλογλου 12(1), Χατζηνικόλας 6(1), Φραντσέσκι 9, Χρήστου, Παπαχρήστος, Γκρέκας 6, Σταματογιάννης 14, Ψαράς 3(1), Κασσιούμης 2, Σταμίρης.

Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Δημήτρης Γκίμας): Τσούκας, Τσεσμετζίδης, Φυλάκης, Βάλλιος 3(1), Τσιακλάγκανος 3, Ελευθεριάδης, Κοθράς 9, Παραπούρας 10(1), Σουτζόπουλος 3, Καντάρκος 7, Φιλιππόπουλος, Ντρεκάλοβιτς 7. 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr