Δρομπογιάννης: «Με ''όπλο'' την έδρα μας θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε το σερί του Χ.Τρικούπη»

Η Δάφνη Δαφνίου φιλοξενεί αύριο (30/11, 17:00) τον πρωτοπόρο της Α2, Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης, για την 9η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Ο Σάκης Δομπρογιάννης μίλησε στην επίσημη Σελίδα της ομάδας  για την ευρεία νίκη επί του Α.Ο. Τρίτων, την αήττητη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας και την δική του επιστροφή στο Χαϊδάρι.

Αναλυτικά:

Ο ταλαντούχος Forward αναφέρθηκε, αρχικά, στο ματς στο Κλειστό του Στρέφη: «Η νίκη κόντρα στον Τρίτωνα δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο σε μια «καυτή» έδρα, όπως αυτή του Τρίτωνα, αλλά με την συγκέντρωση την οποία είχαμε στο παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε την νίκη με αυτή τη διαφορά».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον αυριανό αντίπαλο: «Ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Είναι πολύ γεμάτη ομάδα με έμπειρους παίκτες, αλλά εμείς με «όπλο» την έδρα μας θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε το σερί του».

Ολοκληρώνοντας, ο διεθνής με την Εθνική Νέων μίλησε για τον δανεισμό του από το Περιστέρι: «Νιώθω όμορφα που επέστρεψα στην Δάφνη γιατί το περιβάλλον είναι οικείο για μένα και όλη η ομάδα είναι πραγματικά μια καλή παρέα»!

Πηγή: ebasket.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr