Α2 Ανδρών | Σιούντρης: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Ο Αμύντας υποδέχεται αύριο (11/1, 17:00) τον πρωτοπόρο της Α2, Χαρίλαο Τρικούπη. Ο Σπύρος Σιούντρης έδωσε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.amyntas.gr, στις οποίες μίλησε για το σημαντικό «διπλό» στον Τρίτωνα, την ομάδα του Μεσολογγίου, την πορεία της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα και τον ρόλο των νέων.

Αρχικά, ο 19χρονος Forward ανέφερε για την πρώτη νίκη του έτους:

«Η νίκη στον Τρίτωνα ήταν πολύ σημαντική για την εξέλιξη της πορείας μας στο Πρωτάθλημα. Ειδικά αν κατορθώσουμε να την επαναλάβουμε στον Β’ Γύρο θα αποδειχθεί ακόμη πιο ουσιαστική. Το ματς ήταν πολύ σκληρό και από τις δύο πλευρές, όμως, καταφέραμε να επιβληθούμε και να δείξουμε πόσο το θέλουμε».

Εν συνεχεία, δήλωσε σχετικά με το αυριανό ματς:

«Ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της φετινής Α2, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το αήττητο σερί του. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη δοκιμασία για εμάς, όμως, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί».

Ολοκληρώνοντας, ο ταλαντούχος αθλητής του Συλλόγου μας υπογράμμισε:

«Η Α2 είναι ένα μακρύ και απαιτητικό Πρωτάθλημα. Σίγουρα η απόδοσή μας στο πρώτο μέρος δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, όμως, υπάρχει χρόνος να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαι σίγουρος πως κι εμείς οι νεότεροι του ρόστερ θα κάνουμε ό,τι μας ζητηθεί για να φτάσει η ομάδα εκεί που επιθυμεί. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr