ΑΟ Αγρινίου | Η συνέντευξη της εβδομάδας με τον Ανδρέα Χατζηνικόλα

Ο Ανδρέας Χατζηνικόλας είναι ο παίκτης της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας".

Ο 22χρονος guard αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Ψυχικό την προηγούμενη εβδομάδα, στη σημασία του αγώνα με τη Δάφνη Δαφνίου αύριο στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου και στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.


Αναλυτικά:

Ανδρέα σε ένα ακόμα παιχνίδι φτάσατε κοντά σε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, αλλά τη χάσατε στο τέλος. Τι θεωρείς ότι έφταιξε και γνωρίσατε την ήττα στο Ψυχικό;

Στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό παρουσιαστήκαμε για ακόμη μια φορά άκρως ανταγωνιστικοί, όντας ως σύνολο πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας. Ο λόγος για τον οποίο ηττηθήκαμε, θεωρώ πως είναι το μουδιασμένο ξεκίνημά μας, καθώς και κάποια κενά διαστήματα τόσο στην τρίτη όσο και στην τέταρτη περίοδο, τα οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο έμπειρος και ποιοτικός αντίπαλός μας.

Επιστρέφετε στην έδρα σας και αντιμετωπίζετε τη Δάφνη Δαφνίου. Τι θεωρείς ότι έχει αλλάξει σε σχέση με τον πρώτο γύρο που κερδίσατε την αντίπαλό σας εκτός έδρας;

Το επερχόμενο παιχνίδι με τη Δάφνη Δαφνίου στο γήπεδό μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα στο Χαϊδάρι. Οι δύο ομάδες έχουν αναπτυχθεί και έχουν ωριμάσει μέσα από τα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Ο αντίπαλός μας έχει βρει την απαραίτητη χημεία και θα εμφανιστεί πιο "υποψιασμένος" στο αυριανό παιχνίδι. Θα είναι σίγουρα ένας πολύ σκληρός αγώνας με πολλές σωματικές επαφές.

Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι;

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελικό. Η συγκέντρωση, η αφοσίωση, το πάθος και η μαχητικότητα σε άμεση σύνδεση με την εφαρμογή στο παρκέ του προπονητικού πλάνου, είναι τα κύρια στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στη νίκη. Επιπλέον είναι απαραίτητο να περιορίσουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου και να δώσουμε έμφαση στην άμυνα στο ένας εναντίον ενός.

Πόσο σημαντική είναι σε αυτό τον αγώνα η παρουσία του κόσμου;

Ο κόσμος της ομάδας σε κάθε εντός έδρας αγώνα είναι ο 6ος παίκτης μας. Είναι η εφαλτήριος δύναμη που μας οδηγεί στην επιτυχία. Ελπίζουμε για ακόμα ένα παιχνίδι να κατακλύσουν το κλειστό του ΔΑΚ και εμείς να τους βγάλουμε "ασπροπρόσωπους", πανηγυρίζοντας όλοι μαζί σα μια γροθιά ακόμα μία νίκη.

Βρίσκεστε για πρώτη φορά φέτος στη ζώνη των play - out. Τι πιστεύεις ότι μετράει αυτή τη στιγμή για να ξεφύγετε από την τελευταία εξάδα;

Κατά τη γνώμη μου τα παιχνίδια με Δάφνη και Τρίτωνα είναι κομβικής σημασίας, ώστε να ξεφύγουμε από τη ζώνη των play - out. Η αποψή μου είναι ότι αδικούμαστε από τη βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε, κυρίως για τη σκληρή καθημερινή δουλειά που κάνουμε σαν ομάδα. Ευελπιστούμε σε ένα ευοίωνο μέλλον και έχουμε αξιώσεις και βλέψεις για πολύ καλύτερα πράγματα μέχρι το τέλος της σεζόν. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια, να παραμείνουμε ενωμένοι και να έχουμε πίστη στο πλάνο μας μέχρι το φινάλε. Εάν γίνουν πράξη όλα αυτά, αναμένονται πολύ καλύτερες μέρες...

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr