Ο Περικλής Γερμανός για την επόμενη μέρα του ΑΟ Αγρινίου (vid)

Ο πρόεδρος του ΑΟ Αγρινίου, Περικλής Γερμανός, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τρίτης “ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ” με τους Χρήστο Στούμπο και Αλέξανδρο Κουτσιούμπα. Ο Περικλής Γερμανός αναφέρθηκε σε όλες τις εξελίξεις και τα θέματα που αφορούν τον ΑΟ Αγρινίου.

Στην αρχική του τοποθέτηση, μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην μετά COVID εποχή και τη νέα πραγματικότητα με τα οικονομικά να είναι πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες, για την αποχώρηση του Ντίνου Τσιαμάκη που ήταν τεράστια απώλεια για το σύλλογο, την επόμενη μέρα και τη κρίσιμη γενική συνέλευση της 24ης Ιουνίου που θα κρίνει το πως θα κινηθεί ο ΑΟ τη νέα σεζόν, θεωρώντας μάλιστα ότι θα υπάρξει κάποια διάδοχη διοικητική κατάσταση καθώς ήδη αρκετός κόσμος ενδιαφέρεται για τη γενική συνέλευση.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο ίδιος δε θα προσφέρει στην ομάδα από το πόστο του προέδρου ή του αντιπροέδρου στη νέα διοίκηση που θα δημιουργηθεί, όμως θα είναι κοντά στο σύλλογο σαν μέλος και χορηγός. Ο Περικλής Γερμανός, έδωσε την είδηση ότι ο ΑΟ Αγρινίου την περασμένη Παρασκευή, δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α2, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η παρουσία της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Αναφέρθηκε επίσης στο πρωτάθλημα της Α1 και τα οικονομικά προβλήματα που αναγκάζει ομάδες να αποχωρούν κι άλλες να βρίσκονται στον αέρα, ενώ εξέφρασε το παράπονό του για την ομοσπονδία που έχει αφήσει τις ομάδες της Α2 στη μοίρα τους χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη οικονομική βοήθεια.

Όσον αφορά τις οφειλές που έχει ο σύλλογος, ο πρόεδρος του ΑΟ Αγρινίου έδωσε την απάντησή του με κάθε ειλικρίνεια λέγοντας ότι χρωστάει έναν μήνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δημοσιεύματα από Αθήνα που όπως τόνισε καταφέρθηκαν της ομάδας. Εξέφρασε επίσης το θαυμασμό του για τον Γιάννη Διαμαντάκο, λέγοντας ότι η φετινή χρονιά πιστώνεται στον ίδιο, ενώ τέλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στη γενική συνέλευση και να βοηθήσει με τον τρόπο του.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Περικλή Γερμανού :

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr