Ολυμπιακός Β’: Μαζί με τις ομάδες Α2 για έκτακτη βοήθεια, αλλά δεν θέλει λεφτά

Οι 18 φετινές ομάδες της Α2 ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός Β’ συμφώνησαν σε τηλεδιάσκεψη να ζητήσουν 800.000 ευρώ ως έκτακτη ενίσχυση από την ΕΟΚ και την Πολιτεία, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν ότι εκείνοι δεν θέλουν χρήματα και επιθυμούν τα λεφτά να μοιραστούν στους 17 άλλους συλλόγους.

Οι 18 ομάδες της φετινής Α2 αποφάσισαν σε τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα (26/2) να ζητήσουν 800.000 ευρώ ως έκτακτη ενίσχυση από την ΕΟΚ και την Πολιτεία. Οι ομάδες θέλουν την έκτακτη βοήθεια, για να καλύψουν τις ανάγκες τους και να πάρουν και μια γερή οικονομική ανάσα, καθώς η λαίλαπα του κορονοϊού… άφησε τις πληγές της στα ταμεία τους.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχε και ο Ολυμπιακός Β’. Η αναπτυξιακή ομάδα των «ερυθρολεύκων», που παίζει από φέτος στην Α2 μετά την αποχώρηση του συλλόγου από Basket League, τάχθηκε στο πλευρό των άλλων 17 ομάδων. Ο Ολυμπιακός Β’ ξεκαθάρισε όμως, ότι δεν θέλει χρήματα για εκείνον.

Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν ότι είναι μεν μαζί με όλους στο αίτημα αυτό, αλλά δεν θέλουν τίποτα από την έκτακτη ενίσχυση που ζητάνε οι ομάδες. Ο Ολυμπιακός Β’ τόνισε ότι θέλει το συνολικό ποσό να μοιραστεί στις 17 άλλες ομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν φυσικά ανάγκη τα χρήματα αυτά. Ήθελαν όμως, να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια των ομάδων της Α2. Έτσι και στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν και το «οκ» τους έδωσαν για να υπάρχει και το όνομα του Ολυμπιακού Β’ στο επίσημο αίτημα σε ΕΟΚ και Πολιτεία.

Το αίτημα των 18 ομάδων της φετινής Α2 θα πάρει επίσημη μορφή τις επόμενες μέρες και φυσικά οι σύλλογοι της δεύτερης η τάξει εθνικής κατηγορίας ευελπιστούν ότι θα γίνει δεκτό έτσι ώστε να πάρουν μια σημαντική ανάσα.

Πηγή: basketblog.gr

           

            

Τελευταια νεα

 

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr