Βασιλόπουλος: «Να μας ξυπνήσουν οι δυο "σφαλιάρες" που φάγαμε»

Με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βάζει την «σφραγίδα» του στην προπόνηση, το Περιστέρι ανεβάζει στροφές εν όψει της Κυριακάτικης (15/11, 17:00, ΕΡΤ Sports, ΕΡΤ3) αναμέτρησης με το Μεσολόγγι BAXI στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» δεν έχει στην διάθεση του τον Χρήστο Σαλούστρο και τον Τεράν Πέτεγουει, που είναι εκτός, λόγω τραυματισμού.

«Είναι ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς έχουμε αλλαγή προπονητή, είναι δύσκολο να αλλάζεις προπονητή μέσα στην χρονιά», εξηγεί ο αρχηγός του Περιστερίου Παναγιώτης Βασιλόπουλος και συνεχίζει:

«Το Μεσολόγγι έρχεται από τρία σερί νικηφόρα παιχνίδια. Διαθέτουν πολύ καλή ψυχολογία, έχουν έναν ικανό προπονητή και ένα σύνολο πολύ αθλητικό, δουλεύουν πολύ καλά και κοιτάζουν να πάρουν το 100% μπαίνοντας στο γήπεδο από τον καθένα».

Όσο για το Περιστέρι, ο «κάπτεν» των «κυανοκιτρίνων», υπογράμμισε:

«Εμείς αντίθετα ερχόμαστε από δυο κακές ήττες με την ΑΕΚ και την Ρίγα για το Basketball Champions League, όπου δεν παίξαμε τόσο καλά. Το καλό είναι ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας και ευελπιστώ ότι οι δυο αυτές 'σφαλιάρες' που φάγαμε θα μας ξυπνήσουν για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεων μας στην Ευρώπη».

Τεστ Covid-19

Σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκαν πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (13/11) όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου εν όψει του αγώνα της Κυριακής (15/11) με το Μεσολόγγι BAXI στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr