Βεργίνης: «Κλειδί ο ρυθμός στο παιχνίδι με το Μεσολόγγι»

Για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Μεσολόγγι Baxi γράφει ο εκ των Αρχηγών του Ηρακλή Δημήρης Βεργίνης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Καλησπέρα σε όλους ...

Μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των "παραθύρων", η αγωνιστική που ακολουθεί είναι απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη. Μια ομάδα μαχητική που θέλει ιδιαίτερή προσοχή. Της αρέσει το γρήγορο μπάσκετ και έχει παίκτες που υποστηρίζουν το παιχνίδι αυτό.

Εμείς από τη πλευρά μας, πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό από την αρχή του παιχνιδιού. Αυτό θα είναι το κλειδί για τη νίκη, την οποία τη χρειαζόμαστε πολύ.

Μέσα στη βδομάδα είχαμε και μια αλλαγή στο ρόστερ μας με τον Τσίλντρες να αποτελεί παρελθόν για μας. Όλοι στην ομάδα τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αντικαταστάτης του είναι ο Γουίλ Χάτσερ. Ένας έμπειρος παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα και θα μας βοηθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τα λέμε πάλι σύντομα...

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr