Μουράτος: «Περιμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι στο Μεσολόγγι αλλά μοναδικός μας στόχος είναι και πάλι η νίκη..!»

Ο Βασίλης Μουράτος blog-άρει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον εκτός έδρας αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο Megabolt και το Μεσολόγγι Βaxi, που θα διεξαχθεί το, Σάββατο 20 Μαρτίου, στις 5:00 μ.μ. (ERTFLIX Live | ΕΡΤ SPORTS).

«Eίμαστε πολύ χαρούμενοι μετά το 3X3 της προηγούμενης εβδομάδας ειδικά μετά την τελευταία νίκη απέναντι στο Περιστέρι που ήταν πάρα πολύ σημαντική για μας. Όλη μας η συγκέντρωση και η προσοχή είναι τώρα στραμμένη στον αυριανό αγώνα με το Μεσολόγγι.

Ξέρουμε ότι για την ομάδα του Μεσολογγίου είναι μια κομβικής σημασίας αναμέτρηση στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί. Εμείς από την πλευρά μας χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να φτάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα.

Περιμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι αλλά μοναδικός μας στόχος είναι και πάλι η νίκη. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με τη φόρα από τις νίκες που έχουμε κάνει εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος!»