Αίολος Αστακού: Α.Πανταζής: Όσο είμαι εγώ, ο Αίολος κάθε χρόνο θα ανεβαίνει!


Με αφορμή ανώνυμα σχόλια που καλλιεργούν γκρίνια και εσωστρέφεια στον Αίολο Αστακού, ο πρόεδρος της ομάδας Αποστόλης Πανταζής πήρε θέση και... μάλιστα πολύ σκληρή.

Αναλυτικά η Δήλωση του Αποστόλη Πανταζή:

Λοιπόν ανώνυμοι μάγκες που τα ξέρετε όλα σταματήστε τις πονηριές και αφήστε το Δ.Σ. του Αιόλου να κάνει την δουλειά του. Καλά φιλότιμο και ντροπή δεν έχετε πάνω σας, τι πράγματα είναι αυτά!!!

Δημιουργείτε θέματα και παρακαλάτε να μην πετύχουμε το στόχο μας αλλά όσο θα είμαι εγώ μπροστά στον Αίολο κάθε χρόνο θα ανεβαίνει κατηγορία και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Λύχνος θα είναι πάντα εκεί – δεν αποφασίζει κανείς για το ποιός και πότε πρέπει να φύγει – αυτό θα το πω μόνο εγώ......

Τώρα εάν εσείς κάποιοι πονηροί που αγαπάτε τόσο πολύ την ομάδα και νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα και καλύτερα πράγματα εγώ δεν έχω καμιά αντίρρηση να σας την παραδώσω την ομάδα και να σας ευχηθώ καλή τύχη – αλλά όσο είμαι εγώ μπροστά η ευθύνη είναι δική μου και η αποτυχία άγνωστη λέξη.

Α.Ν. ΠΑΝΤΑΖΗ

dragamesto.blogspot.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr