Έτοιμος να ζήσει το όνειρο της Β΄ εθνικής ο ΑΟ Αγρινίου!


 

Οι αρχικές σκέψεις ήθελαν το Αγρίνιο να βλέπει πιο έντονα την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Οι δεδομένες δυσκολίες (κυρίως στο οικονομικό σκέλος) της συμμετοχής της ομάδας στη Β΄ εθνική προβλημάτισαν τους ιθύνοντες τον σύλλογο, οι οποίοι έπειτα από αρκετή σκέψη και μπόλικες… ζυμώσεις, πήραν τη μεγάλη απόφαση. Η ομάδα ν΄ αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής!

«Είπαμε να ζήσουμε τ΄ όνειρο και όπου μας βγάλει», σχολίασε χαρακτηριστικά στο infobasket.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Γερμανός, που πλέον περιμένει – όπως κι όλοι στον ΑΟΑ – τη στήριξη των συμπολιτών τους σ΄ αυτό το όνειρο.

«Αν και μέσω άσχημης οικονομικής κατάστασης της χώρας αποφασίσαμε να πάρουμε το εγχείρημα και να συμμετέχουμε στην απαιτητική Β΄ εθνική κατηγορία. Η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει, αφού όπως γνωρίζετε θα αγωνιστούμε με βάση τους αγρινιώτες αθλητές και το σχεδιασμό που είχαμε βάλει εξ αρχής ανεξαρτήτου κατηγορίας», πρόσθεσε ο Περικλής Γερμανός και κατέληξε:

«Αυτό που θέλουμε όπως και τα προηγούμενα χρόνια είναι η στήριξη της ομάδας από το φίλαθλο και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Β΄ εθνική. Έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε και επιτέλους το αγρινιώτικο μπάσκετ να ζήσει έστω το 2015 μια παρουσία ομάδας σε τόσο υψηλό επίπεδο».

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr