Ήττα για την Ομόνοια Ναυπάκτου από τον Πήγασο στο Αγρίνιο

Με ελλείψεις ταξίδεψε η ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο Αγρίνιο το απόγευμα της Κυριακής 8 Νοεμβρίου για τη 2η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΒΔΕ. Εκεί, αντιμετωπίζοντας την καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα του Πήγασου δεν είχε ιδιαίτερη τύχη στο παιχνίδι στο οποίο ηττήθηκε με 70-35.

Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ νευρικά και με παροιμιώδη αστοχία, χαρακτηριστικά το πρώτο καλάθι του αγώνα σημειώθηκε μετά από 2' παιχνιδιού. Ε

νώ όμως ο Πήγασος σιγά σιγά έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, η Ομόνοια παρέμεινε τσιγκούνα επιθετικά. Παρότι κατάφερε να βγάλει κάποια plays στο παιχνίδι της εκδηλώνοντας επιθέσεις με καλές προϋποθέσεις, δεν κατάφερε να απειλήσει αφού συνέχισε να έχει τραγικά ποσοστά ευστοχίας.

Επιπλέον οι αργές επιστροφές στην άμυνα έδωσαν αρκετούς εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο για τους Αγρινιώτες, που ξέφυγαν νωρίς στο παιχνίδι και ήταν σε αδιαμφισβήτητη θέση οδηγού μέχρι το τέλος.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα βέβαια που οι άμυνες χαλάρωσαν οι παίκτες του Κώστα Παπούλια απέδωσαν λίγο καλύτερα επιθετικά και έκαναν ένα επιμέρους 10-16 υπέρ τους.

Επόμενο παιχνίδι για την Ομόνοια Ναυπάκτου είναι την Κυριακή 15/11 στη Ναύπακτο (ώρα 17.00) με αντίπαλους τους Αργοναύτες.

Τα δεκάλεπτα: 19-06, 18-04, 23-09, 10-16.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κώστας Παπούλιας): Καποδίστριας Μιχ. 11(1), Κάτσης 9(1), Μελικόκης 5, Λαμπρόπουλος 4, Καποδίστριας Σπ. 4(1), Θεοδωρόπουλος Π. 2, Θεοδωρόπουλος Κ., Κορκόντζελος Θ, Σκβίρσκι.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr