Στον Προμηθέα Πατρών ο Μεσολογγίτης Γιώργος Αλαφοδήμος

 

Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία του Λόρδου Βύρωνα και μετέπειτα του Χαρίλαου Τρικούπη. Συμμετείχε στα πρωταθλήματα ΜΙΝΙ της περιοχής - όπου άρχισε να δείχνει το ταλέντο του - και μετά από δύο χρόνια πήγε στην ακαδημία του Απόλλωνα.

Εκεί με πολλή δουλειά (ατομικές προπονήσεις) με τον κόουτς Γρατσινόπουλο Άγγελο για άλλα δύο χρόνια και με εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ Μεσολογγίου στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ, η φήμη του νεαρού μπασκετμπολίστα ξεπέρασε τα όρια του νομού και η ομάδα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Πάτρας έσπευσε να τον εντάξει στα τμήματα υποδομής μαζί με άλλους ταλαντούχους αθλητές.

Με μια δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ανακοίνωσε την ενίσχυση του συλλόγου στα τμήματα υποδομής.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ συνεχίζει με σταθερά βήματα την προσπάθεια να θωρακίσει τις υποδομές της με ταλαντούχους αθλητές και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια του συλλόγου τους παρακάτω νεαρούς αθλητές:

τον Ανδρέα Σκούφη (γεννηθ. 1998),

τον Παναγιώτη Γκάτζιο (γεννηθ. 2000) από τον Α.Ο. Κορωνίς Ληγουρίου,

τον Κωνσταντίνο Φραγκισκάτο (γεννηθ. 2000) από τον Αίαντα Αθλητικό Σύλλογο Αραχωβίτικων – Ακταίου,

τον Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο (γεννηθ. 2001) από τον Α.Σ. Κόροιβος Αμαλιάδας,

το Γιώργο Αλαφοδήμο (γεννηθ. 2002) από τον Απόλλωνα Μεσολογγίου

το Λευτέρη Μαντζούκα (γεννηθ. 2003) από την ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων.

Ευχαριστεί, επιπλέον, θερμά τις ομάδες από τις οποίες προέρχονται οι ταλαντούχοι νέοι αθλητές για την άψογη συνεργασία κατά την πραγματοποίηση των ανωτέρω κινήσεων.”

Ο Γιώργος ξεκίνησε από το καλοκαίρι με την ομάδα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ και τώρα αγωνίζεται με το Παιδικό Α΄ 2000-2001(πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ)με πολύ καλή παρουσία στα μέχρι τώρα παιχνίδια.

Του ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα να είναι υγιείς και να φτάσει όσο ψηλά ονειρεύεται.

                    

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr