Εντός έδρας ήττα για την Ομόνοια από τον Παναιτωλικό

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο β τοπικό της ΕΣΚΑΒΔΕ την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο., καθώς με αντίπαλο τον πανίσχυρο Παναιτωλικό ηττήθηκε με 31-68.

Οι Αγρινιώτες μπήκαν σεληνιασμένα στο παιχνίδι με εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση και ποσοστά ευστοχίας τόσο από τα 6,25 όσο και από μέση απόσταση, με αποτέλεσμα να σκοράρουν 29 πόντους ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο! (08-29).

Οι πολλές αλλαγές στη συνέχεια έδωσαν την ευκαιρία στους Ναυπάκτιους να είναι πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα 2 δεκάλεπτα, αλλά η επιθετική τους δυστοκία δεν επέτρεψε να προηγηθούν στο επιμέρους σκορ κανενός από αυτά. Στο τέλος μάλιστα που επανήλθαν οι βασικοί του Παναιτωλικού η διαφορά εκτοξεύτηκε εκ νέου.

Επόμενο παιχνίδι για τους Ναυπάκτιους είναι με το ΓΟ Αμφιλοχίας εκτός έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 08-29, 13-15, 02-07, 08-17 Τελικό: 31-68

Ομόνοια Ναυπάκτου (Παπούλιας Κ.): Θεοδωροπουλος 8, Χωραφας 6, Μελικόκης 6, Κάτσης 6, Σκβιρσκι 2, Κορκοντζελος 2, Κουγιουμτζής 1, Καποδιστριας .

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr